Ik ken opleidingsland en weet dat er vaak wordt geplakt en geknipt voor het geven van trainingen. Madeleine geeft daadwerkelijk maatwerk met goede resultaten. Ook als ik na 4 maanden nog eens rondvraag zijn de deelnemers tevreden. En dat vind ik belangrijk. Frank Buijk HR Directeur ANWB

Hebt u de ambitie om een volgende stap in uw management carrière te maken?
Óf wilt u, uw impact op uw organisatie vanuit uw huidige positie vergroten?
Nieuwe kennis per direct omzetten naar uw praktijk? Sparren over dilemma’s en vanuit afstand en reflectie weer scherper acteren?

Wij verzorgen maatwerkopleidingen en workshops. Dit in overleg en onderlingen afstemming met uw persoonlijke wensen, doelen en resultaten.

Het programma Mastering your Leadership is iets voor u!

Meer informatie? Wij vertellen u graag meer. Of klikt u hier voor gratis Skype coaching en ontdek de mogelijkheden.

Eduard Bleiksch
Madeleine ten Thij
T: 035 – 77 267 50

U zoekt een training Persoonlijke Effectiviteit? Klanttevredenheid 9.3

Wilt u effectiever functioneren en beter samenwerken met collega’s, leidinggevende en klanten? Dan is een persoonlijke effectiviteitstraining van TTR een goede training voor u. Door uw gedrag bewuster in te zetten leert u om met meer plezier en gemak uw doelen te realiseren. De training persoonlijke effectiviteit wordt ondersteund door wetenschappelijk onderbouwde theorieën en áltijd gevolgd met opdrachten voor uw eigen praktijk.

  • Hoe kan ik kundig beïnvloeden en mijn doelen bereiken?
  • Nee, leren zeggen zonder u schuldig te voelen? Assertiviteit?
  • Hoe kan ik met meer impact mijzelf beter presenteren?
  • Uw persoonlijke communicatie verbeteren? (onderhandelen, overtuigen, presenteren)
  • Conflicten hanteren en constructief omgaan met feedback/kritiek?

Wij onderscheiden ons onder meer door het gebruik van goede theatermethodieken om uw persoonlijke presentatie meer impact te geven.

In de training persoonlijke effectiviteit leert u om ineffectieve en beperkende gedachten om te buigen naar gewenst authentiek gedrag. Zo kunt u, uw groei inzetten voor uw loopbaan en de organisatie.

Contact/Persoonlijk Advies

Brochure
Info@tenthijreflect.nl